This site uses cookies.
Some of these cookies are essential to the operation of the site,
while others help to improve your experience by providing insights into how the site is being used.
For more information, please see the ProZ.com privacy policy.
:) Aslında ağda sürmedim dilime font editör kullandım
Jun 15, 2024
ama okunaksız oluyor galiba.
Baran Keki
Subject:
Comment:
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
Özgür Salman Turkia Local time: 14:29 Ingelesatik Turkierara + ...
Foro honetako moderatzailea
.
Jun 16, 2024
Yazıdan "anlayabildiğim kadarıyla" (!!!) güzel bir icada benziyor ama boyun tutulmasına yol açmıyor mu? Böyle vantilatörü arkadan veya yandan sabitleyip rüzgarı üzerimize almış gibi?
Herkese iyi bayramlar...
[Değişiklik saati 2024-06-16 12:25 GMT]
Halil Ibrahim Tutuncuoglu "Бёcäטsع Լîfe's cômplicåtعd eñøugh"
Subject:
Comment:
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
ɯɐɔɐzɐʎ ǝplıʞǝɹlɐluɐ ıpɯı ɯɐɯɐ⊥ Tamam şimdi anlaşılır şekilde yazayım
Jun 16, 2024
Boyun fanının 3 kademesi var. Birkaç gündür kullanıyorum herhangi bir yan etkisi olmadı. Zaten ağırda değil. Boyun fanına ilaveten de büyük masaüstü fan yerine ufak fanı açınca (ki onun da 4 kademesi var) birbirini tamamlıyorlar süper bir şekilde. Her ikisinin de içindeki şarjlı pil usb ile şarj oluyor. Fiyatları Uzakdoğu yapımı olduğu için aşırı ucuz. Biri 300 bir 400 TL. Boyun fanı hemen geliyor öbürü bir haftada. Marka adı vermeme izin verilirse veririm ... See more
Boyun fanının 3 kademesi var. Birkaç gündür kullanıyorum herhangi bir yan etkisi olmadı. Zaten ağırda değil. Boyun fanına ilaveten de büyük masaüstü fan yerine ufak fanı açınca (ki onun da 4 kademesi var) birbirini tamamlıyorlar süper bir şekilde. Her ikisinin de içindeki şarjlı pil usb ile şarj oluyor. Fiyatları Uzakdoğu yapımı olduğu için aşırı ucuz. Biri 300 bir 400 TL. Boyun fanı hemen geliyor öbürü bir haftada. Marka adı vermeme izin verilirse veririm ama sanırım reklama girer. ПΣYƧΣ BЦᒪMΛK KӨᒪΛY. Neyse bulmak kolay internetten. ▲ Collapse
Subject:
Comment:
Özgür Salman Turkia Local time: 14:29 Ingelesatik Turkierara + ...
Foro honetako moderatzailea
,
Jun 16, 2024
Evet, evet, ben mesajınızı okuyunca araştırdım zaten, güzele benziyor cihaz
Tutulma gibi bir durumla da karşılaşmadıysanız iyiymiş, denenebilir gayet.
Halil Ibrahim Tutuncuoglu "Бёcäטsع Լîfe's cômplicåtعd eñøugh"
Subject:
Comment:
The leading translation software used by over 270,000 translators.
Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop
and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.
Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.