✴.·´¯`·.·★  🎀𝓢ı𝓬𝓪𝓴𝓽𝓪 𝓻𝓪𝓱𝓪𝓽 ç𝓪𝓵ış𝓶𝓪𝓴 𝓲ç𝓲𝓷🎀  ★·.·`¯´·.✴
Haria hasi duena: Halil Ibrahim Tutuncuoglu "Бёcäטsع Լîfe's cômplicåtعd eñøugh"
Halil Ibrahim Tutuncuoglu
Halil Ibrahim Tutuncuoglu "Бёcäטsع Լîfe's cômplicåtعd eñøugh"
Turkia
Local time: 14:29
Turkieratik Ingelesara
+ ...
Jun 14, 2024

😍💞💘 𝓜𝓪𝓼𝓻𝓪𝓯𝓵ı 𝓴𝓵𝓲𝓶𝓪𝓵𝓪𝓻 𝔂𝓪 𝓭𝓪 𝓼𝓮𝓻𝓽 𝓱𝓪𝓿𝓪 𝓿𝓮𝓻𝓮𝓷 𝓶𝓪𝓼𝓪 ü𝓼𝓽ü 𝓴𝓵𝓲𝓶𝓪𝓵𝓪𝓻 𝔂𝓮𝓻𝓲𝓷𝓮 𝓲𝓷𝓽𝓮𝓻𝓷𝓮𝓽𝓽𝓮𝓷 𝓾𝓼𝓫 𝓲𝓵𝓮 ç𝓪𝓵ış𝓪𝓷 𝓑𝓸𝔂𝓾𝓷 𝓥𝓪𝓷𝓽𝓲𝓵𝓪𝓽ö𝓻ü+𝓑𝓸𝔂𝓾𝓷 𝓕𝓪𝓷ı 𝓑𝓸𝔂𝓾𝓷 𝓐𝓼𝓴ı𝓵ı 𝓭𝓲𝔂𝓮 𝓲𝓴𝓲 𝓯𝓪𝓻𝓴𝓵ı ü𝓻ü𝓷ü 𝓪𝓻𝓪ş𝓽ı𝓻ı𝓻𝓼𝓪𝓷ı𝔃 𝓱𝓮𝓶 𝓮𝓵𝓮𝓴𝓽𝓻𝓲𝓴𝓽𝓮𝓷 𝓽𝓪𝓼𝓪𝓻𝓻𝓾𝓯 𝓮𝓭𝓮𝓻 𝓱𝓮𝓶 𝓭𝓮 ç𝓸𝓴 𝓻𝓪𝓱𝓪𝓽 ç𝓪𝓵ışı𝓻𝓼ı𝓷ı𝔃. ✩░▒▓▆▅▃▂▁𝐁𝐢𝐫𝐢 𝐛𝐨𝐲𝐧𝐮𝐧𝐮𝐳𝐮 𝐝𝐨𝐥𝐮𝐲𝐨𝐫 𝐝𝐢ğ𝐞𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐲𝐚𝐧𝐝𝐚𝐧 𝐡𝐚𝐯𝐚 𝐯𝐞𝐫𝐢𝐲𝐨𝐫 𝐚𝐲𝐚𝐤𝐥ığı 𝐨𝐥𝐝𝐮ğ𝐮 𝐢ç𝐢𝐧▁▂▃▅▆▓▒░✩𝓤𝓶𝓪𝓻ı𝓶 𝓻𝓮𝓴𝓵𝓪𝓶𝓪 𝓰𝓲𝓻𝓶𝓲𝔂𝓸𝓻𝓭𝓾𝓻 𝓷𝓮𝓽𝓲𝓬𝓮𝓭𝓮 𝓶𝓪𝓻𝓴𝓪 𝓪𝓭ı 𝓿𝓮𝓻𝓶𝓲𝔂𝓸𝓻𝓾𝓶. İ𝓴𝓲𝓼𝓲 𝓭𝓮 𝓾𝓬𝓾𝔃 𝓾𝔃𝓪𝓴𝓭𝓸ğ𝓾𝓭𝓪𝓷 𝓰𝓮𝓵𝓭𝓲ğ𝓲 𝓲ç𝓲𝓷. İ𝔂𝓲 ç𝓪𝓵ış𝓶𝓪𝓵𝓪𝓻 𝓿𝓮 𝓫𝓸𝓵 𝓼𝓪𝓫ı𝓻 💔💏💖

Baran Keki

Baran Keki
Baran Keki  Identity Verified
Turkia
Bazkidea
Ingelesatik Turkierara
Yanar döner Jun 15, 2024

Halil Ibrahim Tutuncuoglu "Бёcäטsع Լîfe's cômplicåtعd eñøugh" wrote:

😍💞💘 𝓜𝓪𝓼𝓻𝓪𝓯𝓵ı 𝓴𝓵𝓲𝓶𝓪𝓵𝓪𝓻 𝔂𝓪 𝓭𝓪 𝓼𝓮𝓻𝓽 𝓱𝓪𝓿𝓪 𝓿𝓮𝓻𝓮𝓷 𝓶𝓪𝓼𝓪 ü𝓼𝓽ü 𝓴𝓵𝓲𝓶𝓪𝓵𝓪𝓻 𝔂𝓮𝓻𝓲𝓷𝓮 𝓲𝓷𝓽𝓮𝓻𝓷𝓮𝓽𝓽𝓮𝓷 𝓾𝓼𝓫 𝓲𝓵𝓮 ç𝓪𝓵ış𝓪𝓷 𝓑𝓸𝔂𝓾𝓷 𝓥𝓪𝓷𝓽𝓲𝓵𝓪𝓽ö𝓻ü+𝓑𝓸𝔂𝓾𝓷 𝓕𝓪𝓷ı 𝓑𝓸𝔂𝓾𝓷 𝓐𝓼𝓴ı𝓵ı 𝓭𝓲𝔂𝓮 𝓲𝓴𝓲 𝓯𝓪𝓻𝓴𝓵ı ü𝓻ü𝓷ü 𝓪𝓻𝓪ş𝓽ı𝓻ı𝓻𝓼𝓪𝓷ı𝔃 𝓱𝓮𝓶 𝓮𝓵𝓮𝓴𝓽𝓻𝓲𝓴𝓽𝓮𝓷 𝓽𝓪𝓼𝓪𝓻𝓻𝓾𝓯 𝓮𝓭𝓮𝓻 𝓱𝓮𝓶 𝓭𝓮 ç𝓸𝓴 𝓻𝓪𝓱𝓪𝓽 ç𝓪𝓵ışı𝓻𝓼ı𝓷ı𝔃. ✩░▒▓▆▅▃▂▁𝐁𝐢𝐫𝐢 𝐛𝐨𝐲𝐧𝐮𝐧𝐮𝐳𝐮 𝐝𝐨𝐥𝐮𝐲𝐨𝐫 𝐝𝐢ğ𝐞𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐲𝐚𝐧𝐝𝐚𝐧 𝐡𝐚𝐯𝐚 𝐯𝐞𝐫𝐢𝐲𝐨𝐫 𝐚𝐲𝐚𝐤𝐥ığı 𝐨𝐥𝐝𝐮ğ𝐮 𝐢ç𝐢𝐧▁▂▃▅▆▓▒░✩𝓤𝓶𝓪𝓻ı𝓶 𝓻𝓮𝓴𝓵𝓪𝓶𝓪 𝓰𝓲𝓻𝓶𝓲𝔂𝓸𝓻𝓭𝓾𝓻 𝓷𝓮𝓽𝓲𝓬𝓮𝓭𝓮 𝓶𝓪𝓻𝓴𝓪 𝓪𝓭ı 𝓿𝓮𝓻𝓶𝓲𝔂𝓸𝓻𝓾𝓶. İ𝓴𝓲𝓼𝓲 𝓭𝓮 𝓾𝓬𝓾𝔃 𝓾𝔃𝓪𝓴𝓭𝓸ğ𝓾𝓭𝓪𝓷 𝓰𝓮𝓵𝓭𝓲ğ𝓲 𝓲ç𝓲𝓷. İ𝔂𝓲 ç𝓪𝓵ış𝓶𝓪𝓵𝓪𝓻 𝓿𝓮 𝓫𝓸𝓵 𝓼𝓪𝓫ı𝓻 💔💏💖

"Ağdalı dil" dedikleri bu olsa gerek...

Turkia
Turkieratik Ingelesara
+ ...
TOPIC STARTER
:) Aslında ağda sürmedim dilime font editör kullandım Jun 15, 2024

ama okunaksız oluyor galiba.

Baran Keki

Özgür Salman
Özgür Salman  Identity Verified
Turkia
Ingelesatik Turkierara
+ ...

Foro honetako moderatzailea
. Jun 16, 2024

Yazıdan "anlayabildiğim kadarıyla" (!!!) güzel bir icada benziyor ama boyun tutulmasına yol açmıyor mu? Böyle vantilatörü arkadan veya yandan sabitleyip rüzgarı üzerimize almış gibi?

Herkese iyi bayramlar...

[Değişiklik saati 2024-06-16 12:25 GMT]

Turkia
Turkieratik Ingelesara
+ ...
TOPIC STARTER
ɯɐɔɐzɐʎ ǝplıʞǝɹlɐluɐ ıpɯı ɯɐɯɐ⊥ Tamam şimdi anlaşılır şekilde yazayım Jun 16, 2024

Boyun fanının 3 kademesi var. Birkaç gündür kullanıyorum herhangi bir yan etkisi olmadı. Zaten ağırda değil. Boyun fanına ilaveten de büyük masaüstü fan yerine ufak fanı açınca (ki onun da 4 kademesi var) birbirini tamamlıyorlar süper bir şekilde. Her ikisinin de içindeki şarjlı pil usb ile şarj oluyor. Fiyatları Uzakdoğu yapımı olduğu için aşırı ucuz. Biri 300 bir 400 TL. Boyun fanı hemen geliyor öbürü bir haftada. Marka adı vermeme izin verilirse veririm ... See more
Boyun fanının 3 kademesi var. Birkaç gündür kullanıyorum herhangi bir yan etkisi olmadı. Zaten ağırda değil. Boyun fanına ilaveten de büyük masaüstü fan yerine ufak fanı açınca (ki onun da 4 kademesi var) birbirini tamamlıyorlar süper bir şekilde. Her ikisinin de içindeki şarjlı pil usb ile şarj oluyor. Fiyatları Uzakdoğu yapımı olduğu için aşırı ucuz. Biri 300 bir 400 TL. Boyun fanı hemen geliyor öbürü bir haftada. Marka adı vermeme izin verilirse veririm ama sanırım reklama girer. ПΣYƧΣ BЦᒪMΛK KӨᒪΛY. Neyse bulmak kolay internetten. Collapse

Özgür Salman
Özgür Salman  Identity Verified
Turkia
Ingelesatik Turkierara
+ ...

Foro honetako moderatzailea
, Jun 16, 2024

Evet, evet, ben mesajınızı okuyunca araştırdım zaten, güzele benziyor cihaz

Tutulma gibi bir durumla da karşılaşmadıysanız iyiymiş, denenebilir gayet.

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

You can also contact site staff by submitting a support request »

✴.·´¯`·.·★  🎀𝓢ı𝓬𝓪𝓴𝓽𝓪 𝓻𝓪𝓱𝓪𝓽 ç𝓪𝓵ış𝓶𝓪𝓴 𝓲ç𝓲𝓷🎀  ★·.·`¯´·.✴

Translation news in Turkia

Trados Studio 2022 Freelance
The leading translation software used by over 270,000 translators.

Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.

More info »
Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »